| | Sto drugi kazu - o gradu! | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Vivaxo

Broj postova: 195 Registration date: 21.11.2008
 | Naslov: Sto drugi kazu - o gradu! čet svi 14, 2009 7:09 am | |
| Malo me iznenadilo googlanje i jos vise citanje ovog topica: "Iskreno,da li uopce postoji Daruvar?" Evo Vam na oglede: http://www.index.hr/forum/default.aspx?q=t&idf=7&idt=184912&p=1 Komentrati ili ne?  |
|
 | |
micamaca

Broj postova: 16 Lokacija: tu ngdje Registration date: 02.12.2008
 | |
 | |
Casio

Broj postova: 219 Registration date: 23.12.2008
 | Naslov: Re: Sto drugi kazu - o gradu! čet svi 14, 2009 9:38 am | |
| | Vivaxo je napisao/la: |
Komentrati ili ne?
 | Ne. Primjetio sam da se na komentarima pojedinih dnevnih web portala i dnevnih online izdanja novina, skuplja najveći šljam.
Stoga se nema tu što komentirati. |
|
 | |
Eldorado

Broj postova: 321 Registration date: 18.11.2008
 | Naslov: Re: Sto drugi kazu - o gradu! čet svi 14, 2009 10:39 am | |
| Hm,da covjek ne povjeruje!No mene vise zanima razlog zasto je netko otvorio upravo takav topic!Gdje mu je bila ideja?Promidzba?Edukacija?Ili kako Micamaca kaze,gdje mi zivimo i gdje zive "oni"!  |
|
 | |
monty

Broj postova: 105 Registration date: 21.02.2009
 | Naslov: Re: Sto drugi kazu - o gradu! čet svi 14, 2009 11:44 am | |
| | Vivaxo je napisao/la: | Malo me iznenadilo googlanje i jos vise citanje ovog topica: "Iskreno,da li uopce postoji Daruvar?"
Evo Vam na oglede:
http://www.index.hr/forum/default.aspx?q=t&idf=7&idt=184912&p=1
Komentrati ili ne?
 |
Nemam riječi... Sami smo krivi... |
|
 | |
nova_nada

Broj postova: 42 Registration date: 31.12.2008
 | Naslov: Re: Sto drugi kazu - o gradu! čet svi 14, 2009 5:45 pm | |
| ma FUUUUJ!!!! ok, nismo veliki grad, nismo savršeni ali jebemu mater.... kad mi neka seljačina počne srat O MOM GRADU pa dođe mi da ih sve steram u neko mjesto!!!! Jel Daruvar uopće postoji ili je mit?!?!?! ma mrš gamad jedna neodgojena!!! FUUUUJ!!!!! 
Zadnja promjena: nova_nada; pet svi 22, 2009 1:54 pm; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
 | |
biber
Broj postova: 21 Registration date: 05.12.2008
 | Naslov: Re: Sto drugi kazu - o gradu! čet svi 14, 2009 6:42 pm | |
| Ma ti umišljeni purgeri nek žive u svojim trosobnim stanovima od 30 kvadrata, hahahaha i kurče se u modernoj obleki, a deset kuna u đepu imaju. Mi ljepo roštilj, strakana, dobra piva....čehinja imamo nemoramo ić na more..šta ćeš više...  |
|
 | |
Eldorado

Broj postova: 321 Registration date: 18.11.2008
 | Naslov: Re: Sto drugi kazu - o gradu! čet svi 14, 2009 9:04 pm | |
| |
|
 | |
Vivaxo

Broj postova: 195 Registration date: 21.11.2008
 | Naslov: Re: Sto drugi kazu - o gradu! sri svi 20, 2009 1:10 pm | |
| Svaka cast nicku "Daruvar_u_srcu" sto im je ocitao bukvicu!!!  |
|
 | |
trnokop

Broj postova: 44 Registration date: 19.11.2008
 | Naslov: Re: Sto drugi kazu - o gradu! sri svi 20, 2009 2:32 pm | |
| | Vivaxo je napisao/la: | Svaka cast nicku "Daruvar_u_srcu" sto im je ocitao bukvicu!!!
|
Ma neki kreten. Ne može razumjeti takvu jednostavnu stvar kao što je sarkazam. Nije stvar u tome da ljudi zaista sumnjaju u postojanje Daruvara već je to samo dokaz mrtvila u koji je naš vrli mali grad zapao. Također sam primjetio da se u popularnoj kulturi (Gitak, Bitange i princeze) Daruvar sve češće svrstva u kateogoriju opskurnih mjesta kao Donja vukojebina ili Špičkovina i stvarno ne mogu zamjerit što tako čine jer to nije daleko od istine.
A "Daruvar_u_srcu" je napisao toliko nebuloza (od tvrdnje o "skultiviliziralaciji Janjevaca" pa do pozivanja na antičku povijest Daruvara) da je u biti opravdao svrstavanje Daruvar u istu koš sa Gornjim cjepidlakama i Donjom vukojebinom. |
|
 | |
nova_nada

Broj postova: 42 Registration date: 31.12.2008
 | |
 | |
BrainCleaner

Broj postova: 78 Age: 51 Lokacija: TU NEGDJE Registration date: 02.12.2008
 | Naslov: IDIOT čet lip 11, 2009 10:28 am | |
| - Neznam ni jednu osobu iz Daruvara, općenito a ni s interneta. S indexa pogotovo. - Nikad ništa o tom gradu na televiziji. - Nikakve pucnjave, tučnjave, nevrijemena, silovanja, pljačke, pedofilije, droge... _____________________________________________________________________________________ E samo nam još i to treba i možemo iči i u P...u M......u idiot blesavi nadrogirani  |
|
 | |
hajni

Broj postova: 9 Registration date: 14.12.2008
 | Naslov: Re: Sto drugi kazu - o gradu! pet ruj 18, 2009 10:23 pm | |
| |
|
 | |
hajni

| Naslov: Re: Sto drugi kazu - o gradu! pet ruj 18, 2009 10:24 pm | |
|  [quote]Ma neki kreten. Ne može razumjeti takvu jednostavnu stvar kao što je sarkazam. Nije stvar u tome da ljudi zaista sumnjaju u postojanje Daruvara već je to samo dokaz mrtvila u koji je naš vrli mali grad zapao. Također sam primjetio da se u popularnoj kulturi (Gitak, Bitange i princeze) Daruvar sve češće svrstva u kateogoriju opskurnih mjesta kao Donja vukojebina ili Špičkovina i stvarno ne mogu zamjerit što tako čine jer to nije daleko od istine. |
|
 | |
hajni

| |
 | |
| | Sto drugi kazu - o gradu! | |
|